Vores ambition

Vi vil bidrage til bedre liv for vores læsere, brugere, kunder og hinanden.

Vi bidrager til et bedre liv for vores læsere og brugere, når vi med vores vores indhold og underholdning giver dem de små pauser i hverdagen, fra teknologien og fra travlheden. Det samme gælder vores mange live-events, der bringer glæde og underholdning, hvad enten det er ELLE Style Awards, Dansktop Prisen, femina Kvindeløb eller noget helt fjerde.

Vi gør livet bedre for vores B2B-kunder, når det er sjovt, attraktivt og let at samarbejde med os. Når vi sammen lykkes og flytter holdninger og varer – og sikrer, at kunderne får værdi.

Vi skaber vækst og bedre liv ved at drive en virksomhed, hvor mennesket er i centrum, hvor vi ser og udvikler vores virksomhed og hinanden – og hvor vi hele tiden bestræber os på at skabe de bedst mulige rammer for at have et godt arbejdsliv og en sund, robust forretning.

Og vi skaber bedre liv for hinanden, når vi fokuserer på dét, vi gør godt, og som giver energi.

Vores værdier

Respektfuld – Farverig – Modig – Dedikeret

I Aller Media er vores værdier en aktiv del af hverdagn. Og vi arbejder målrettet med at omsætte dem til konkrete elementer i vores dagligdag, adfærd og forretning – både internt og i vores kontakt og samarbejde med læsere, kunder, brugere og omverden.